Hillary Hudson on Hudsonien suvun aloittaja. Hillary löytyi vauvana metsästä ja hän kasvoi orpokodissa muiden kodittomien lasten kanssa, sen takia hän on erittäin antelias, vaikka itsekin on todella köyhä. Orpokoti oli juuri voittanut lotossa, kun oli Hillaryn lähdön aika ja sen takia hän sai jopa 20 000 simeleonia mukaansa. Hillary on aina rakastanut lapsia ja toivoo, että saisi itsekin joskus lapsia. Hän haluaisi myös käpertyä kylminä iltoina jonkun kainaloon. Hillaryn tavoite on Perhetavoite ja elinikäinen tavoite on kasvattaa 20 kissan- tai koiranpentua.

Hillaryn luonne on tälläinen:

Siisteys - 5

Ujous - 6

Toimeliaisuus - 6

Leikkisyys - 3

Kiltteys - 3


 

Hillary tapasi Marja-Liisan ja he heittelevät yhdessä palloa. Marja-Liisa tuli toivottamaan Hillaryn tervetulleeksi Muumilaaksoon.

 

 "Onneksi olemme tavanneet. Olen erittäin iloinen, että tunnemme toisemme", selittää Hill Joonas Karstalle. Taitaa olla pientä ihastusta ilmassa.

Hillary katsoo surullisena, kun Joonas lähtee kotiinsa. Hän olisi juuri kertonut tunteistaan, muistakin kuin kaverillisista... tai sitten ei...

 

"Onneksi minulla on tälläinen ystävä niinkuin sinä" Hill on ikionnellinen, kun Joonas suostui halaamaan häntä, vaikka hän suostuikin vain kaverina. Benjamin näyttää nyrpeää naamaa, miksiköhän? Jos hänellä on tunteita ne eivät todellakaan ole molemminpuolisia. Hillaryn suhde Benjaminiin on miinuksen puolella.

 

Torjutuksi tuleminen ei tainnut käydä Hillaryn mielessä, kun hän alkoi flirttailla Joonakselle. Tuleekohan Joonaksesta ja Hillarysta koskaan mitään? Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Hill torjutaan, joten hän ei siitä masennu, ainakaan paljon.

 

Kyllä, Hill onnistui ja sai Joonaksen ihastumaan häneen. Kohta ollaankin varmaan jo alttarilla, vai ollaanko sittenkään? No toivotaan ainankin :)

 

Hyvältä näyttää Joonas otti Hillaryn kiinni, kun tämä hyppäsi. Rakkautta vai ystävyyttä? Hillary taitaa toivoa tuota ensimmäista vaihtoehtoa :) Toivotaan, että tämä oli heidän suhteensa ratkaisevia hetkiä!

 

Hillarylla ei taida kovin romanttista vaatetusta olla, mutta se ei näytä Joonasta haittaavan :) Heidän ensisuudelma <3 (Tuolla oikeassa reunassa on sitten Anna Grönroos) Hillarysta ja Joonaksesta taitaa sittenkin tulla jotakin. Tämän suudelman jälkeen Hill oli ikionnellinen ja tavoitemittarikin näytti platinaa ;) Molempia hymyilyttää, ken tietää mitä tästä vielä seuraa?

Benjamin alkoi riitelemään Joonaksen kanssa, kun oli nähnyt Hillaryn ja Joonaksen suutelemassa. Onko luvassa kolmiodraamaa? Benjamin taitaa luulla, että on Hillaryn kanssa enemmänkin kuin vain tuttu.

Vesisade latisti tunnelmaa, mutta mitäs muutakaan olisi voinut odottaa näiltä kahdelta umpirakastuneilta kuin yhteen muuttamista? Onneksi Benjamin ei ollut näkemässä, Joonas olisi saanut mustan silmän, koska Benin mielestä Joonas juonittelee vain päässäkseen Hillaryn rahoihin käsiksi :') Kai Benjamin itse näki Hillaryssa mahdollisuuden menestyksekkääksi työntekijäksi.

 

 Joonaksen tavoite on mammonatavoite, elinikäistä tavoitetta en nyt muista, mutta kirjotan sen kun muistan tai menen katsomaan. 

Luonne on tälläinen:

Siisteys - 6

Ujous - 8

Toimeliaisuus - 8

Leikkisyys - 3

Kiltteys - 3

 

Joonas ei pysty edes ruuanlaittoon keskittymään, kun Hill on lähistöllä. Niin se spagettikin pohjaan palaa.

 

Taisi olla aika jännitä ohjelma, kun noin pitää hurrata ja jännittää. Vai johtuukohan tuo herkkyys jostain muusta?


Hillary ahmii, ahmii ja ahmii onko tuo ahmiminen jonkun seuraus vai vain mässäämisen halua?

 

Nyt se paljastui, Hill on raskaana! Hillary on todella onnellinen, niinkuin ilmeestä näkyy. Joonas nukkuu, joten hän ei tiedä Hillaryn raskaudesta. Mitenköhän hän asian ottaa?

 

 

Hill soittaa heti ensimmäisenä hyvälle ystävälleen Rasmukselle. Hillary on ikionnellinen raskaudestaan ja kertoo siitä innoissaan Rasmukselle. Mitäköhän tuleva raskaus tuo tullessaan? Jotain järkyttävää tapahtuu seuraavassa osassa. Tapahtuuko Joonakselle, vauvalle vai Hillaryllä jotai järkyttävää?