Viime jaksossa jäätiin siihen, kun Hill soitti Rasmukselle ja kertoi raskaudestaan. Joonas ei tiedä vielä raskaudesta ja katsotaan miten hän siihen suhtautuu. Ja jotai järkyttävää tapahtuu, onko se ero, minkä Joonas ottaa kun saa tietää lapsesta, kuoleeko lapsi vai tapahtuuko jotai vielä kammottavampaa?

Joonas saa tietää raskaudesta ja ottaa sen erittäin hyvin. Hän hellii Hillaryn vatsaa ja yrittää pitää Hillaryn mahdollisimman tyytyväisenä. Molemmat ovat onnellisia ja sitten... Joonas lähtee töihin, Hill siivoilee taloa ja.... Joonas saapuu kotiin.

 

Mitä tapahtui? Hill kaatuu maahan ja viikatemies saapuu. Eikai vielä ole Hillaryn aika mennä? Lapsikaan ei ole vielä syntynyt ja Hill on nuori, kaunis ja terve nuori. Ei voi olla hänen aikansa mennä. Toivottavasti Joonas kerkeää ajoissa pelastamaan rakkaansa.

 

"Älä vie rakastani! Lapsikaan ei ole vielä syntynyt, tarvitsen häntä! Ole kiltti!", vaikeroi Joonas Viikatemiehelle.

Joonaksen pitää kerätä itsensä ja nousta ylös, jotta voi tehdä arvonnan Hillaryn elämästä. Joonas pyhkii silmänsä ja nousee ylös, Hillaryn maatessa kuolleena hänen vieressään. Riittääkö Joonaksen rakkaus pelastamaan Hillaryn?

 

Hillaryn sielu on Joonaksen nähtävissä, hän odottaa mitä Viikatemies tekee hänen rakkaansa sielulle.

Kyllä! Joonaksen rakkaus riitti voittamaan kuoleman! Hill saa elää!

 

Hill heräsi henkiin! Raskaus saa jatkua ja toivotaan, että lapsi syntyy ja Hillary saa elää pitkän ja onnellisen elämän Joonaksen ja perheensä kanssa.

 

Joonas katsoo Hillarya ja vatsaa ikionnellisena! Hän ei menettänyt rakastaan ja lastaan :) Katsokaas mikä Hillaryn sormessa kimaltelee. Se taitaa olla kihlasormus! Joonas kosi Hillarya. Taitaa hän sittenkin olla Joonakselle tärkeämpi kuin luuli. Toivotaan, että he tulevat aina olemaan onnellisia. Hääkellojen kalke kuuluu jo korvissa. Milloinkohan häät pidetään?

 

Hillary ajattelee kihloihin menemistä onnellisena. Ehkä hänelle onkin elämässä onnea huonosta alusta huolimatta. Hillarylle elämä hymyilee. Oma asunto, mies ja kihlat, raha-asiat ovat ihan hyvin ja tärkein vauva syntymässä :)

Vatsa kasvaa ja kasvaa. Toivottavasti vauva on terve ja ei ole kärsinyt Hillaryn kuolemasta noususta.

 

 

Hillary ei taida olla mikään erityisen siisti ihminen. Hän pieraisi ruokapöydässä :')

 

 

He ovat suht. varakkaita, mutta rahaa ei tuholaistorjujaan ole, koska vauvan hoitokin vie rahaa.

 

Kyllä ne tuholaiset itkettää... Taitaa liika herkkyys ihan raskaudesta johtua, ei mistään tuholaisista.

 

Voi Hill parkaa, vaikea raskaus ja synnytys. Onkohan lapsi tyttö vai poika? Vai kenties kaksosetko sieltä syntyvät? Joonas ei ole tukemassa vaimoaan vaan jossai muualla, mutta missä? Toivotaan, että hän kerkeää näkemään edes synnytyksen lopun.

 

Nyt se lapsi on syntynyt. Lapsi on poika ja nimeksi annettiin Peter. Molemmat vanhemmat ovat iloisia.

Onnelliselta Joonas ei näytä, onkohan hän sittenkään niin iloinen siitä, että hän sai lapsen? No toivotaan, että Joonas hyväksyy Peterin, koska Peter varmasti ottaa Joonaksen esikuvakseen.

 

Ikionnellinen äiti syöttää lastaan. Peter on paljon tummempi kuin Hill ja Hill varmasti toivoisi toisen lapsen, joka toivottavasti olisi asteen vaaleampi.

 

Hudsonien talo. Alussa ei ollut keittiötä, eikä olohuonetta. Unohin ottaa kuvan, mutta tässä on nyt tämä talo aika alussa.

Rasmus Lepistö, Hillaryn hyvä ystävä. Onkohan ilmassa jotain muutakin kuin ihastusta? Se selviää seuraavassa osassa.